furt aparat cafea
FOTO arhivă

Trei tineri din Cisnădie au crezut că au dat lovitura și că se vor îmbogăți peste noapte, fără să fie trași la răspundere. Indivizii au furat cutiile cu bani din zece automate de cafea de pe raza municipiului Sibiu, creând un prejudiciu de 24.000 de lei. Polițiștii au reușit să îi prindă și au fost reținuți. 

„La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut trei tineri, în vârstă de 20, 21, respectiv 23 de ani, toți domiciliați în orașul Cisnădie, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (10 acte materiale)”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei trei tineri sunt bănuiți că, în perioada mai – august 2022, ar fi sustras cutiile cu bani din 10 automate pentru băuturi reci și calde de pe raza municipiului Sibiu. Prejudiciul creat se ridică la suma de aproximativ 24.000 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii pentru 24 de ore a celor trei tineri. Aceștia vor fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu