anchete circulatie 9.15.11 am 1

Au început anchetele de circulație pe drumurile din județul Sibiu. Aproape toți șoferii vor fi trași pe dreapta și luați la întrebări de echipajele mixte, formate din polițiști și recenzori. Conducătorii auto vor fi întrebați de unde vin și încotro se îndreaptă, dar și ce vârstă au și care sunt veniturile lunare. Răspunsurile sunt extrem de importante pentru a putea fi stabilită orientarea viitoarelor investiții în infrastructură. 

anchete circulatie 9.15.11 am
Anchete de circulație pe DN14

CNAIR a început anchetele de circulație în 28 septembrie. Încă de la primele ore ale dimineții, șoferii sibieni au fost trași pe dreapta, fiind întrebați de unde au plecat cu mașina și care este destinația lor. Pe toate drumurile naționale din țară au loc aceste anchete „Origine – Destinație”, iar în județul Sibiu se desfășoară atât pe autostradă, cât și pe DN1 în zona Săcel și pe DN14 la ieșirea din Sibiu spre Șura Mare. 

„Echipaje mixte CNAIR – Poliția Română, în intervalele orare 08:00 – 12:00 și 14:00 – 18:00, vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă și le vor adresa un set de întrebări, care vor consta în: originea plecării în cursa, destinația cursei, scopul călătoriei, pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii; pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri”, informează reprezentanții DRDP Brașov. 

Acest studiu constituie baza de date statistice pentru determinarea curenților de trafic în scopul orientării investițiilor, alocarea bugetelor și ajustarea strategiilor de dezvoltare. Anchetele de acest fel au loc o dată la cinci ani. 

Reprezentanții DRDP Brașov informează că datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare nu vor fi înregistrate. 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu