sponsor interesat să preia pe fc hermannstadt - viorel tudose a cerut un audit la club
FOTO Facebook: FC Hermannstadt

Echipa sibiană, FC Hermannstadt, ar putea scăpa de faliment! Viorel Tudose, patronul firmei de energie GETICA 95, este intersat să finanțeze clubul și a cerut un audit.

Surse Prosport susțin că sponsorul celor de la FC Argeș ar fi cerut mai multe acte de la Hermannstadt intenția acestuia fiind aceea de a cumpăra gruparea sibiană.

Principalul impediment este acela că echipa pregătită de Marius Măldărășanu are datorii de peste 5 milioane de euro și este în insolvență.

Viorel Tudose, supărat pe oficialii de la FC Argeș 

Viorel Tudose este extrem de supărat pe oficialii de la FC Argeș, deoarece nu are un cuvânt de spus, chiar dacă a investit sume mari în club. De altfe, acesta se află în contre cu mai mulți conducători de acolo, inclusiv cu primarul urbei.

La Hermannstadt, dacă afacerea s-ar parafa, ar putea deveni numărul unu în club și asta l-ar încânta maximum.

Claudiu Rotar, actualul finanțator de la Hermannstadt, a explicat care este situația actuală de la Hermannstadt și a dezvăluit că a fost achitată acum o lună suma de 250.000 de euro către jucători.

„Alături de domnul Ștefan Băcilă am achitat salariile pentru lunile iunie și iulie, care erau scadente pe 25 august. Este vorba de 250.000 de euro. Au mai rămas de plată doar primele pentru promovare. Ne străduim să ținem situația sub control, cu toate că este foarte greu.

N-au contat neapărat rezultatele din ultima perioadă, dar este un proiect prea frumos la Sibiu ca să se termine așa”, a spus la vremea respectivă Claudiu Rotar, în exclusivitate pentru ProSport.

Ultima oră

Comentariul meu