cazuri de violență domestică la sibiu - o femeie și-a amenințat fostul iubit cu bătaia
foto: arhivă

Mai multe cazuri de violență domestică au avut loc, în ultimele zile, în județul Sibiu. În doar o singură zi, au fost depuse două plângeri în acest sens. O femeie și-a amenințat fostul concubin cu bătaia, iar un bărbat l-a agresat pe fiul fostei iubite. 

„În cursul zilei de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au emis 2 ordine de protecție provizorii, după ce au fost efectuate verificări în urma plângerilor depuse de două persoane”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

CITEȘTE ȘI: Sibience bătute de soți – Polițiștii au emis ordine de protecție

Un ordin de protecție provizoriu a fost emis astfel împotriva unei femei în vârstă de 50 de ani, din Cisnădie, care și-ar fi amenințat fostul concubin cu acte de violență. Un alt ordin de protecție provizoriu a fost emis împotriva unui bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Sibiu, care ar fi agresat fizic copilul concubinei, un minor în vârstă de 9 ani, din Cisnădie. În ambele situații, la nivelul Poliției Orașului Cisnădie, s-au deschis dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

A încălcat o hotărâre judecătorească. Cercetat în libertate

Un alt bărbat, care a încălcat o hotărâre judecătoarească și s-a apropiat de casa fostei concubine, a fost reținut de polițiștii sibieni. Procurorii l-au pus în libertate însă. „La data de 15 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul  Poliției Municipiului Sibiu au reținut un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Hunedoara, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectare a unei hotărâri judecătorești. La data de 15 octombrie a.c., în jurul orei 16,30, bărbatul ar fi venit la ușa locuința fostei concubine, încălcând astfel prevederile ordinului de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Sibiu. Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, la data de 16 octombrie a.c., procurorul de caz dispunând continuarea cercetărilor cu persoana în cauză în stare de libertate”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu