decizie importantă pentru studenții sibieni - cursurile nu trec deocamdată în online la ulbs

Universitatea Lucian Blaga din Sibiu a anunțat oficial luni, 17 octombrie, că deocamdată cursurile vor rămâne ”față în față”. Există totuși posibilitatea ca acestea să treacă în format online în funcție de evoluțiile socio-economice la nivel macro, de propunerile venite din partea facultăților și cu respectarea normativelor ARACIS.

 În ultima perioadă, în cadrul ULBS s-a discutat despre o posibilă trecere în online a cursurilor. Tot mai mulți studenți și-au făcut griji, mai ales atunci când profesorii le-au transmis că acest scenariu este posibil. Astăzi (luni, 17 octombrie), reprezentanții ULBS au anunțat oficial că nu se va trece în format online, dar au adăugat că acest lucru se poate schimba în funcție de anumiți factori.

 „În momentul de față, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu are toate resursele logistice și financiare pentru a desfășura de-a lungul acestui an universitar activitățile didactice în regim „față-în-față”. Totuși, în funcție de evoluțiile socio-economice la nivel macro, ULBS va analiza oportunitatea de a dispune, pentru anumite intervale, desfășurarea activităților în format online, în funcție de propunerile venite din partea facultăților și cu respectarea normativelor ARACIS” au transmis reprezentanții ULBS. 

Ultima oră

Comentariul meu