stadion interior exterior 1.45.56 pm

Lucrările la arena de cinci stele a Sibiului au fost finalizate, urmând să aibă loc și recepția. În curând, sibienii vor aplauda victoriile echipei favorite din tribune. Stadionul Municipal Sibiu arată senzațional, atât la exterior, cât și la interior. 

Ora de Sibiu vă prezintă în exclusivitate cele mai recente imagini de pe Stadionul Municipal Sibiu. Lucrările au fost finalizate, iar arena în valoare de aproape 30 de milioane de euro arată impresionant. 

Stadionul Municipal Sibiu a fost construit în anul 1927 pe latura sudică a parcului Sub Arini. Varianta modernă a acestuia ajunge acum, după modernizare, la un număr de 12.363 de scaune, din care 302 de locuri VIP. 

stadion interior exterior 1.45.58 pm

Suprafața terenului de joc are o lungime de 150 metri și o lățime de 68 de metri, la fel ca pe Camp Nou. 

Gazonul, reamenajat în cadrul modernizărilor din anul 2019, este unul dintre cele mai moderne din țară. Acesta este natural, ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație, motiv pentru care va putea fi folosit în condiții foarte bune chiar și în sezonul rece. Gazonul este întreținut în regie proprie de Serviciul Public Baze Sportive și de Agrement, cu ajutorul unor utilaje specializate. Decizia de a îngriji gazonul cu personalul propriu a fost luată în contextul prețurilor mari practicate de firme specializate în astfel de lucrări. (DETALII AICI)

stadion interior exterior 1.45.59 pm
stadion interior exterior 1.45.57 pm 2

În interiorul stadionului s-a amenajat o sală de atletism, dar și o sală de box. De asemenea, tot în interior, se regăsesc camere în care pot fi cazați sportivii care joacă în deplasare. S-au creat vestiare, o sală unde sportivii își vor putea face încălzirea înainte de meci și chiar și o saună. Mai mult, există o sală de recepție pentru presă, un studio TV și garderobă. 

Stadionul va putea fi închiriat atât pentru evenimente sportive, cât și pentru evenimente culturale, concerte și festivaluri. Taxa pentru meciurile echipei naționale, cele interne (Liga 1, Cupa României), meciurile UEFA Champions League, UEFA League și UEFA Conference League care se vor desfășura pe stadionul municipal va fi de 20.000 de lei/eveniment. Meciurile din Liga 2 vor putea avea loc aici după ce va fi achitată taxa de 12.000 de lei, iar cele din Liga 3 și Liga 4, contra taxei de 6.000 de lei. 

Fiindcă stadionul este unul multifuncțional, va putea fi folosit și pentru organizarea altor activități, de tip cultural, cum ar fi concerte, spectacole sau festivaluri. Pentru acestea, arena va fi închiriată contra sumei de 25.000 de lei pe zi. 

stadion interior exterior 1.45.58 pm 1

CITEȘTE AICI CARE SUNT TARIFELE DE ÎNCHIRIERE 

Stadionul Municipal Sibiu a fost modernizat printr-o investiție ce se ridică la aproape 30 de milioane de euro, cu bani exclusiv din bugetul local. 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu

  1. E scris gresit pe acel perete. Referees trebuie, nu referess. Le-am si scris celor care s-au ocupat de asta si tot nu au remediat problema. Amatorism.Poate le atrageti voi atentia, ca e de ras….