messi si ronaldo reclama
sursa: Annie Leibovitz

Messi şi Ronaldo fac parte dintr-o campanie de marketing inedită lansată de cei de la Louis Vuitton. Reclama a fost postată pe reţelele sociale şi a devenit virală în scurt timp.

În fotografia făcută de Messi și Ronaldo pentru Louis Vuitton, cei doi apar faţă în faţă în timp ce joacă o partidă de şah care are ca tablă o valiză Louis Vuitton. „Victoria este o stare de spirit”, au scris cei doi fotbaliști în descrierea care însoțește fotografia, potrivit Libertatea.

 

Ambii au precizat că fotografia reprezintă un parteneriat plătit, fiind făcută trimiterea către Louis Vuitton și fotografa Annie Leibovitz.

Ronaldo este urmărit de peste 498 de milioane de oameni pe Instagram, în vreme ce Messi, de 374 de milioane

Messi și Ronaldo sunt doi dintre cei mai decorați fotbaliști ai generației actuale, Ronaldo fiind cel mai bun marcator din lume, cu 807 goluri de-a lungul carierei sale ilustre, notează Daily Mail. Cei doi au obținut „Balonul de Aur” de 12 ori, Messi având șapte, iar Ronaldo cinci. Deși s-a speculat că între ei există o rivalitate, Ronaldo a oferit detalii despre relația pe care o are cu argentinianul, în timpul unui interviu recent acordat lui Piers Morgan.

„Messi este un jucător uimitor, este magic. Ca persoană, împărțim terenul de 16 ani, imaginați-vă, 16 ani. Deci, am o relație grozavă cu el. Nu sunt prieten cu el (…) dar este ca un coechipier”, a declarat Ronaldo.
Citeşte întreaga ştire: Ronaldo și Messi apar împreună într-o reclamă, pentru prima dată. Fotografia a devenit virală

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu