retinut
foto: arhivă

Un bărbat din Rășinari, care nu avea voie să se apropie de soție, fiind emis un ordin de protecție, a fost reținut de polițiști fiindcă a revenit în casa acesteia. 

„La data de 21 noiembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Rășinari, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcare a măsurilor dispuse printr-un ordin de protecție provizoriu”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În 21 noiembrie, bărbatul ar fi revenit la domiciliu după ce, cu o zi înainte, după evaluarea situației de risc privind siguranța soției, împotriva sa fusese emis un ordin de protecție provizoriu, printre măsurile dispuse fiind și aceea de evacuare din locuință.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu