mega image sibiu 1
Sursa: Google Maps

Un sibian ne-a semnalat că a găsit în magazinul Mega Image din cartierul Valea Aurie zeci de cutii cu smântână de gătit expirate de zece zile (Detalii aici). În urma incidentului și a articolului publicat în ”Ora de Sibiu”, reprezentanții magazinului au decis închiderea temporară a supermarket-ului.

Mega Image verifică termenul de valabilitate al tuturor produselor din magazin

Mega Image ne-a comunicat că dorește să ii ceară scuze clientului în mod public pentru această situație și ne-a informat că toate cutiile de smântână din lotul expirat au fost retrase, iar magazinul a fost închis temporar pentru verificarea termenului de valabilitate al tuturor produselor.

„Regretăm situația creată pe data de 19 noiembrie în magazinul Mega Image Valea Aurie, relatată în publicația Ora de Sibiu. Dorim să prezentăm scuzele noastre clientului în cauză, precum și tuturor clienților noștri”, declară Mega Image.

Imediat după sesizarea clientului, au fost luate toate măsurile de siguranță care se impun în astfel de situații, respectiv retragerea de la raft a tuturor produselor din acest lot. Mai mult, magazinul Mega Image Valea Aurie a fost închis temporar pentru verificarea termenului de valabilitate a tuturor produselor.

Acesta reprezintă un caz izolat și nu reflectă modul în care Mega Image acționează în activitatea sa curentă. Mega Image își asumă responsabilitatea față de clienții săi de a le oferi cele mai sigure produse, la cele mai înalte standarde de calitate și își desfășoară întreaga activitatea potrivit acestei promisiuni”, ne-au transmis reprezentanții Mega Image.

Citește și: VIDEO Zeci de cutii cu smântână expirată în Mega Image din Valea Aurie – Cumpărător: ”Am mâncat din ea!” – Reacția celor din magazin

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

3 Commentarii

Comentariu

  1. In hypermarket-uri nu exista mâncare, decât otravă. Multi o să fie șocați. Mâncarea adevărata este cea a străbunilor. Deșteptarea că am dormit destul.

  2. Corect. Daca romanii ar fi uniti, ar boicota aceste marketuri Mega Image.Sa nu mai cumpere nimeni de la ei.Toate produsele olandeze trebuie sa ramana pe rafturi si in alte magazine.

  3. Acest lant de magazine ce apartine grupului OLANDEZ Koninklijke Ahold Delhaize N.V., adica jegosii care ne dau noua lectii in ceea ce priveste accesul in Schengen si ne blocheaza mereu contrar regulamentelor uniunii, sunt specializati in furturi prin preturi ascunse, in vanzare de marfa contrafacuta sau expirata si in general specializati, ca mai toti OLANDEZII, in mizerii si hotii>