prima poza a articolului

Campania „Black Friday de senzații” continuă la Shopping City Sibiu până duminică, 27 noiembrie, cu premii garantate în aplicația SPOT pentru toți cei care iubesc muzica și sunetul de calitate: căști wireless, boxe portabile și sisteme audio performante.

Anul acesta ne-am dorit să atragem clienții într-o încântătoare lume a simțurilor și să-i răsfățăm cu premii de senzație de fiecare dată când vin la shopping. Punem accentul pe încântarea simțului auditiv și oferim 1000 de premii din acest univers senzorial”, spun reprezentanții Shopping City Sibiu.

poze sub articol 1

Premii garantate la cumpărături 

Pentru a câștiga unul dintre cele 1000 de premii puse la bătaie de Shopping City Sibiu, tot ce trebuie să faceți este să scanați bonul fiscal în secțiunea „Răzuiește și câștigă” din aplicația SPOT. 

Astfel, la cumpărături de minimum 300 lei în magazine, pe un singur bon fiscal, scanat în aplicația SPOT, veți primi garantat unul dintre cele 1000 de premii din campanie:

Ați făcut cumpărături de minimum 300 de lei pe un bon fiscal? Scanați bonul în aplicația SPOT și mergeți la Info Point pentru a intra în posesia premiului garantat! 

Campania «Black Friday de senzații» continuă până duminică, 27 noiembrie, timp în care vizitatorii sunt așteptați cu o sală de proiecții multisenzoriale în zona magazinelor Reserved – Salamander și cu decoruri muzicale interactive în zona Info Point. 

poze sub articol 3

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu