pisica
FOTO BBC

Guinness World Records și o organizație caritabilă au recunoscut cea mai bătrână pisică în viață din lume. Se numește Flossie, este născută în 1995 și locuiește la Londra.

Flossie a avut mai mulți îngrijitori diferiți de-a lungul vieții. A a fost încredințată unor voluntari din Kent la vârsta de 26 de ani, după ce stăpânul ei nu a mai putut să o întrețină. Dar soarta ei s-a schimbat după ce a primit un nou cămin la Vicki Green, asistentă și îngrijitoare de pisici cu experiență, care locuiește în Orpington, în sud-estul Londrei. Vicki are aceeași vârstă cu noul ei animal de companie, care împlinește 27 de ani peste câteva săptămâni, relatează Mediafax.

În ciuda faptului că este surdă și are probleme de vedere, Flossie este descrisă ca fiind “afectuoasă, jucăușă și dulce”.

“Am știut de la început că Flossie este o pisică specială, dar nu mi-am imaginat că îmi voi împărți casa cu un deținător al titlului Guinness World Records”, a declarat Green, potrivit Sky News.

127762549 4effaaf0 8ea5 46a0 9975 40c3b73ee586.png
foto BBC

Potrivit Omni Calculator, 27 de ani la o pisică înseamnă 124 de ani la oameni.

Cu toate acestea, ea mai are încă un drum de parcurs pentru a bate recordul pentru cea mai bătrână pisică din toate timpurile – Creme Puff – care a trăit până la impresionanta vârstă de 38 de ani și trei zile alături de stăpânul ei, Jake Perry, în Austin, Texas.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu