smart slim 2

Smart Slim este salonul de înfrumusețare cu cele mai noi tehnici de remodelare și întreținere corporală din Sibiu. Cu o aparatură de ultimă generație, „ca scoasă din cutie” și cu zeci de clienți fideli, administratorul scoate afacerea la vânzare, după ce a decis să se mute cu familia.

Saloanele de înfrumusețare sunt unele dintre cele mai profitabile afaceri la momentul actual. În Sibiu, domeniul esteticii este la mare căutare pentru că, indiferent de vârstă, orice femeie își dorește să arate exemplar, așa că de cele mai multe ori apelează la profesioniștii în domeniu. Smart Slim are un concept unic, care de la bun început a atras atenția sibiencelor. Metode de eliminare a grăsimii, tratamente faciale, epilare definitivă și tratamente pentru bărbați – toate se pot face cu ajutorul aparaturii de la Smart Slim.

smart slim 10

Aparate de ultimă generație și clientelă formată

Salonul funcționează de un an și este situat pe strada 9 Mai, are o chirie foarte avantajoasă și include trei camere mobilate și utilate conform cerințelor în vigoare. Problema facturilor nu există deoarece consumul la gaz și energie electrică nu este unul ridicat. Salonul este potrivit și pentru o firmele care vor să o folosească în regim propriu sau cu regim închis pentru a-și răsfăța angajații.

Totodată, salonul dispune de toate avizele și autorizațiile de funcționare, are website, pagină de Facebook și Instagram. Administratorul ”Smart Slim”, Oana Rogojanu, spune că este o afacere perfectă pentru o persoană implicată care iubește frumosul, și este dispusă să ofere viitorului administrator training gratuit pentru utilizarea si mentenanța echipamentelor, politica de preț și promovare.

Afacerea vine „la pachet” cu cele mai avansate soluții în domeniul esteticii, având proceduri extrem de precise, inovatoare, fără durere, non-invazive pentru slăbit, reconstruire, reîntinerire și detoxifiere. La salon se pot face tratamente cu câmp electromagnetic concentrat HI-EMT, radiofrecvență RF, ultrasunete, criolipoliză, unde acustice, presoterapie, vacuum, fototerapie și epilare definitivă cu LASER dioda 808nm, saună cu aburi în capsule individuale și masaj automatizat Roll Magic și diverse tratamente faciale.

Citește și: NOU la Sibiu – Smart Slim – salonul cu cele mai noi tehnici de remodelare și întreținere corporală

Prețul afacerii și metodele de plată

Afacerea se vinde la prețul negociabil de 92.000 EURO, sumă care poate fi plătită și în rate. Cei interesați pot cumpăra doar afacerea și să funcționeze în spațiul respectiv cu chirie, sau pot cumpăra și spațiul. Amortizarea investiției se poate face în mai puțin de un an de zile. Mai există și opțiunea ca unele dintre cele mai performante aparate – toate cu garanție și certificate CE – să fie achiziționate.

Separat se vând următoarele produse noi:

  • EMslim, stimulare electromagnetică; consumabile: apă distilată 11.600 €;
  • EXILIS, aparat cu radiofrecvență; consumabile incluse: electrozi de împământare 12.800 €;
  • VANQUISH, aparat cu radiofrecvență; consumabile incluse: lămpi de radiofrecvență 11.600 €;
  • Shockwave, aparat cu unde acustice sau balistice; consumabile: gel ecografic 6.200 €;
  • Criolipoliza – consumabile incluse: membrane pentru protecția pielii S,M, L. Aparatul are 7 capete de tratament, temperatura de răcire – 16 °C 16.800 €.

Oferta include aparate noi de vânzare pentru epilare definitivă și tratamente:

  • Două aparate LASER diodă 808nm cu răcire de – 10°C – 8.400€ per aparat;
  • UN aparat IPL cu RF (radiofrecvență) + lampă de rezervă – 7300€;
  • Un aparat LASER diodă 980nm – pentru venectazii si onicomicoză – 8400€.

Persoanele interesate pot apela la numărul de telefon: 0752772771.

Comentariul meu

Comentariu