video victorie pentru șelimbăr la miercurea ciuc - arbitraj ostil pentru sibieni cu csikszereda
FOTO - CSC 1599 ȘELIMBĂR

CSC 1599 Șelimbăr a învins cu 2-1 în deplasarea de luni de la Miercurea Ciuc. Sibienii marcat golul victoriei în prelungiri. Arbitrul Robert Avram a dictat un penalty inexistent la scorul de 0-1, pentru gazde.

Meci tensionat și disputat luni seară pentru CSC Șelimbăr. Sibienii au evoluat în deplasare cu Csikszereda, aceasta fiind prima partidă în deplasare pentru noul tehnician, Claudiu Niculescu.
Fără victorie de patru runde, șelimbărenii au mers chitiți să scoată un rezultat bun, care să le permită să se apropie din nou de locurile de play off. Ciocâlteu și Gele au semănat panică în careul ciucanilor, ratând câteva ocazii bune în prima parte a meciului.
După pauză jocul a devenit și mai spectaculos. Ciocâlteu a șutat în bară în minutul 47, dar nu a făcut decât să prefațeze deschiderea scorului.
Octavian Ursu nu a mai greșit ținta în minutul 53, iar Șelimbăr avea avantaj pe tabelă și a continuat să domine.
Arbitrul Robert Avram a ieșit la rampă, dar în mod negativ. Centraul a dictat penalty pentru gazde la un fault inexistent în careul șelimbărenilor. Csikszereda a egalat și meciul părea că se îndreaptă spre o remiză.
A venit însă minutul 95, atunci când același Octavian Ursu a marcat de la 16 metri și a adus o victorie meritată pentru șelimbăreni.

VEZI AICI VIDEO CU GOLURILE
CSC ocupă acum locul 10 în clasament, cu 21 de puncte și s-a apropiat la patru puncte de ultimul loc de play off, ocupat chiar de către Miercurea Ciuc.

Ultima oră

Comentariul meu