petarde găsite în casa unui avrigean - polițiștii le-au confiscat și au întocmit dosar penal

Polițiștii sibieni au găsit în casa unui bărbat din Avrig douăzeci de kilograme de petarde. Omul intenționa să le vândă. 

„La data de 16 decembrie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept,respectiv comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de catre pirotehnicieni, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au efectuat o percheziție domiciliară în localitatea Avrig”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Astfel, la domiciliul unui avrigean în vârstă de 29 de ani, polițiștii au depistat 20 de kilograme de materiale pirotehnice din categoriile F1, F2 și F3, articole despre a căror proveniență bărbatul nu a putut oferi detalii rezonabile și pe care ar fi intenționat să le comercializeze fără a avea acest drept. Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării.

Polițiștii sibieni continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Ultima oră

Comentariul meu