incalzire electrica in pardoseala 1

Într-un context în care vor apărea taxe de poluare pentru deținătorii de centrale pe gaz, lemne sau peleți, apar și soluții eficiente financiar, doar dacă sunt orientate către resurse regenerabile.

Noile sisteme de încălzire electrică în pardoseală AMASS , cu automatizări inteligente (funcții speciale de reducere consum),  la care se adaugă un kit de 5 kw panouri fotovoltaice, vă asigură pentru o casă de 120 mp, consum 0 în încălzire, cu o investitie de 9000 de euro.

photo1Proiectarea inteligentă a sistemelor de încălzire AMASS, permite cu ușurință conectarea la surse independente de energie (panouri fotovoltaice), principalul avantaj fiind caracteristicile încorporate de sistem, care coboară cu 30% investiția în panouri fotovoltaice, comparativ cu o instalație cu radiatoare.

Sistemele AMASS, fabricate în Danemarca, sunt sisteme care funcționează în medie cam 2-3 ore pe zi, față de 8 ore, cât functionează în general, orice tip de centrală.

Dacă încă nu puteți pune panouri fotovoltaice și vreți să vă calculați un consum de energie, pentru o casă de 120 mp, izolată termic, media de consum lunară, cu sistemele AMASS, este între 700-900 kwh, aproximativ 700-900 ron (sezon rece octombrie -martie).

Acestea nu necesită costuri speciale de întreținere, fiind soluțiile cu cea mai mare garanție dintre toate sistemele de încălzire existente – au 25 de ani garantați de producătorul danez.

Sistemele daneze, montate sub orice tip de pardoseală, vă permit comanda de la distanță și totodată, obțineți eleganță fără riscuri de inundații, explozii sau asfixieri, riscuri la care vă expuneți, utilizând în schimb, o centrală pe gaz.

În România, tranziția către resurse alternative de alimentare cu energie, este în plin proces de ascensiune și este susținută într-un cadru legal, prin programe special finanțate și alocări de fonduri de dezvoltare și inovare, care se preconizează că vor ajunge la 30 de miliarde de euro în urmatorii ani.

Un viitor mai verde este doar la un pas distanță. Este momentul sa cunoașteți soluțiile economice AMASS !high angle model renewable energy with solar panels 1

 

 

 

Join the Conversation

6 Commentarii

Comentariu

  1. poza de la final spune tot: ditamai terenul, o casa mica intr-un colt si restul ocupat de panouri si eoliana. Unde este posibil asa ceva intr-un oras 🙂

  2. Informatii incomplete. Pentru un consum de 700-900 kWh pe luna numai pt sistemul de incalzire, trebuie sa ai o centrala fotovoltaica de cel putin 20-25kWp care sa asigure aceasta energie in sezonul rece. Investitia pt o astfel de centrala este de 20-25.000 euro + TVA, asa ca la cei 9000 euro mentionati in articol, mai adaugati.

  3. Exact! Poate 3 lei pe kWh, la acea cantitate. Informatii incomplete. Ce radiatii se formeaza la incalzirea in pardoseala? Electromagnetice, inductie….? Dar la panouri radiante?

    Mulțumesc, M!