foto: accident cu trei victime pe șoseaua alba iulia - un șofer nu a acordat prioritate
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident de circulație produs pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu. Trei persoane au fost transportate la spital după ce două mașini s-au ciocnit. Vinovat de producerea evenimentului este un tânăr de 19 ani care nu a acordat prioritate. 

„Din primele cercetări efectuate s-a constatat că un șofer în vârstă de 19 ani, din municipiul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ștrandului, a pătruns în intersecția cu Șoseaua Alba Iulia fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre aeroport spre centru de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cisnădie”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

foto: accident cu trei victime pe șoseaua alba iulia - un șofer nu a acordat prioritate
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a șoferului în vârstă de 49 de ani, a unei fetițe în vârstă de 10 ani, pasageră în autoturismul condus pe Șoseaua Alba Iulia, precum și a unui pasager de aproximativ 18 ani, din mașina condusă pe Ștrandului, care a fost încarcerat. Cele trei victime au fost transportate la spital conștiente. „Echipajul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unei victime de sex masculin în vârstă de 18 ani. Echipajele medicale SMURD au preluat două victime. Bărbatul mai sus menționat care era conștient și politraumatizat și o fetiță în vârstă de 10 ani care a suferit un atac de panică. Ambii au fost transportați la spital. De asemenea un echipaj SAJ, a fost solicitat în sprijin și a preluat un bărbat de 49 de ani conștient care a suferit o plagă tăiată care a fost transportat la spital. A patra persoană implicată în accident este un bărbat de 19 ani care nu a necesitat îngrijiri medicale”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

YouTube video

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului. În zonă se circulă îngreunat.

Ultima oră

Comentariul meu