liftul de la spitalul județean din brăila a căzut în gol trei etaje - două persoane au fost rănite
sursa foto: Obiectiv Vocea Brăilei

Incident neprevăzut în ajunul Anului Nou la Brăila, acolo unde un lift de la de la Spitalul Clinic Județean de Urgență în care se aflau patru persoane a căzut în gol trei etaje. În urma nefericitului eveniment a rezultat vătămarea corporală a două dintre persoanele aflate în lift. 

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-un spital din oraș ar fi avut loc un accident de lift. Polițiștii au făcut cercetări și au constatat că două persoane au fost rănite, relatează Mediafax.

„Din primele cercetări, se pare că la data de 29 decembrie a.c., în jurul orei 14:30, cu ocazia folosirii unui lift, patru persoane ce se aflau în interior, ar fi căzut cu acesta în gol de la etajul 3 la subsol. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a două dintre persoanele aflate în lift, respectiv a două femei în vârstă de 46 și 49 de ani, ce au necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a anunțat IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea masurilor legale de securitate și sănătate în muncă, au precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu