cotton sibiu 1
Sursa foto: Facebook/Cotton

Un weekend plin de evenimente distractive atât pentru adulți, cât și pentru cei mici se anunță la Sibiu. Petreceri incendiare, concursuri, meci de fotbal pe Stadionul Municipal Sibiu și spectacole pentru copii sunt doar o parte dintre activitățile la care sibienii pot participa.

Sibienii care vor să se distreze au o gamă variată de opțiuni în ceea ce privește cluburile din Sibiu. Cei care vor să danseze până dimineața sunt așteptați la Caro atât vineri, 20 ianuarie, cât și sâmbătă, 21 ianuarie. Vineri seară, petrecerea va începe la ora 22:00, iar atmosfera va fi asigurată de cunoscutul DJ ADRIANO. Distracția continuă și sâmbătă cu MIRCEA ZARA, DJ LAU MAFTEI și Echipa Music Channel. Intrarea va fi gratuită iar rezervările se pot face la numărul de telefon: 0758 659 223.

caro sibiu 21 ianuarie

Tot pentru acest weekend, Cotton a pregătit pentru sibieni mai multe surprize. Studenții sunt așteptați joi, 19 ianuarie, la Student Party, să danseze până dimineața. Distracția continuă și vineri, 20 ianuarie, la una dintre cele mai tari petreceri din oraș. ALEX ZARA va fi cel care va întreține atmosfera toată noapte. Intrarea este liberă pentru fete.

Sâmbătă seara, 21 ianuarie, sibienii sunt așteptați la un concert marca EMAA. Intrarea costă 50 lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon: 0752 268 866.

cotton 21 ianuarie

Pentru sibienii care vor să petreacă o seară liniștită alături de prieteni sau familie pot opta pentru unul dintre zecile de filme de la CineGold Sibiu. „Un bărbat pe nume Otto”, „Mumiile: Aventuri Moderne”, „Babylon”, „Megan”, „Taximetriști”, „Motanul Încălțat: Ultima Dorință” sunt doar o parte dintre filmele pe care sibienii le pot urmările în acest weekend.

cinegold ianuarie

Un eveniment de amploare va avea loc în acest weekend la Stadionul Municipal Sibiu. FC Hermannstadt va juca „acasă” cu FCSB. Biletele pentru prima partidă din 2023 au fost puse la vânzare. Echipa antrenată de Marius Măldărășanu va juca împotriva FCSB duminică, 22 ianuarie 2023, de la ora 20:45. Mai multe detalii despre achiziționarea biletelor se găsesc aici.

stadion oameni

Concursul etalon Arena Platoș Freestyle OPEN ajunge la a 12-a ediție. Competiția începe vineri, 20 ianuarie și se va termina duminică, la Arena Platoș. Traseul de concurs este format din 5 platforme cu câte 2 elemente pe fiecare platformă. Cei interesați să participe la concurs  pot citi regulamentul aici.

arena platos
facebook.com/Arena Platos Paltinis

Copiii sunt așteptați la Teatrul „Gong”, în lumea magică a poveștilor alături de Degețica, să pornească împreună cu ea într-o aventură extraordinară pe tărâmul necuvântătoarelor. Spectacolul poate fi urmărit în avanpremieră de cei mici sâmbătă, 21 ianuarie, la orele 11:00 și 18:00 și în premieră duminică, 22 ianuarie, de la ora 11:00.

degetica
Sursa foto: Fcaebook/ Teatrul Gong

Sibienii pot participa la concertul de orgă de la Catedrala Evanghelică SF. Maria, vineri de la ora 12:00 și sâmbătă, de la ora 19:00. Prețul biletului este de 20 lei.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu