trafic
Sursă foto: Mediafax

Se circulă pe carosabil parțial umed pe drumurile principale din țară, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești și DN 7 Pitești – Sibiu. Sunt restricții în Prahova și Caraș-Severin.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt sesizate evenimente rutiere care să impună oprirea circulației pe autostrăzi sau pe drumuri naționale, relatează Mediafax.

Pe arterele rutiere principale din țară, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești și DN 7 Pitești – Sibiu, se circulă pe un carosabil parțial umed, cu vizibilitate bună și fără evenimente rutiere în desfășurare.

Județul Prahova – DN 1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 99+800 de metri, în localitatea Nistorești, în urma precipitațiilor din ultima perioadă, de pe versant se scurg pe carosabil bucăți de pământ și bolovani. Din acest motiv s-a restricționat banda I a sensului Ploiești către Brașov.

Județul Caraș-Severin, circulația rutieră este oprită pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, pentru îndepărtarea pietrelor de mari dimensiuni, căzute de pe versant. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 -Moldova Nouă.

Sunt semnalate precipitații sub formă de ninsoare în zona montană a județului Gorj (DN 67C Novaci-Rânca), fără a fi impuse restricții de trafic. Se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Este semnalată ceață, fenomen meteo care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județul Botoșani.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu