incendiu pompieri arhiva
FOTO: ARHIVĂ

Pompierii sibieni au intervenit în noaptea de duminică spre luni în localitatea Hamba pentru a lichida un incendiu. Un garaj a luat foc în urma unui scurtcircuit produs la un aparat radio uitat în priză. 

„În cursul nopții pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost solicitați să intervină de urgență (pentru limitarea și stingerea unui incendiul ce se manifesta la o anexă gospodărească de depozitare ( garaj) din localitatea Hamba, strada Pădurii”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

La fața locului s-au mobilizat două autospeciale de stingere și u echipaj SMURD alături de membrii SVSU Șura Mare. La sosirea forțelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la garajul și șopronul gospodăriei pe o suprafață de circa 50 mp.

Incendiul a fost lichidat in limitele găsite fără a fi semnalate victime. A ars acoperișul garajului pe o suprafață de aproximativ 40 mp și 10 mp din acoperișul șopronului, precum și diverse bunuri aflate în garaj. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric produs la un aparat de radio lăsat în priză.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu