canabis

 15 persoane care au participat la o petrecere din Râmnicu Vâlcea, unde a fost oferită o prăjitură preparată cu canabis, au ajuns la spital cu stări de rău, palpitații și atacuri de panică.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vâlcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc, scrie Mediafax.

Astfel, duminică, procurorii DIICOT Vâlcea au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, sâmbătă, suspectul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de cannabis.

În urma consumului, 15 dintre invitați ar fi acuzat stări de rău, palpitații și atacuri de panică și s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Județean Vâlcea.

În urma percheziției efectuate duminică, în locuința bărbatului au fost descoperite resturi de cannabis și un grinder.

În cursul zilei de luni, bănuitul va fi prezentat Tribunalului Vâlcea, cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu