ambulanta smurd
foto: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit, luni după-amiaza, la un accident rutier produs pe DJ 142 E, în afara orașului Dumbrăveni. O mașină a ajuns pe un câmp, după ce șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Trei persoane au fost transportate la spital. 

„Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Dumbrăveni spre Alma, un medieșean în vârstă de 52 de ani, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se pe un câmp”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma impactului, trei femei în vârstă de 19, 24, respectiv 52 de ani, pasagere în autoturism, au fost transportate la spital conștiente. „Echipajele SAJ au transportat la CPU Mediaș două femei, de 19 și 25 de ani, care au suferit traumatisme lombare și excoriații”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu. Cea de-a treia victimă, femeia de 52 de ani, a fost dusă la spital cu echipajul SMURD, având un traumatism toracic.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu