acc brezoi 1

Un accident rutier a avut loc, luni după-amiaza, pe Valea Oltului, între Călimănești și Brezoi. Două mașini au intrat în coliziune, iar în urma impactului mai multe persoane au fost rănite. În zonă se circulă bară la bară. 

UPDATE 2

Salvatorii din cadrul ISU Vâlcea anunță că accidentul s-a produs în Brezoi, în zona Cârligul Mic. „Intervine un echipaj de descarcerare și un Smurd de la GI Brezoi, o autospecială de descarcerare de la GI Râmnicu Vâlcea și trei ambulante SAJ”, informează reprezentanții ISU Vâlcea.

Ajunse la fața locului, echipajele medicale au găsit o persoană încarcerată. Aceasta a fost eliberată dintre fiare și preluată de o ambulanță. Alte două persoane au fost duse la spital, cu traumatisme și contuzii, de echipajele SAJ, iar o persoană a fost preluată de către echipajul SMURD.

acc brezoi 4

UPDATE 1

Traficul a fost deblocat parțial. Se circulă alternativ, pe sensul de mers Sibiu – Râmnicu Vâlcea. Mașinile implicate în accident sunt înmatriculate în județele Vâlcea și Argeș.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Polițiștii rutieri au intervenit luni la un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

trafic coloana dn7 valea oltului

coloana valea oltului dn7

„Din primele verificări efectuate se pare că ar fi avut loc o coliziune între două autoturisme pe DN7, în zona Lotrișor, în urma căreia a rezultat o victimă. În continuare, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier”, informează reprezentanții IPJ Vâlcea.

Traficul este blocat total în zonă.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu