liquid money 7

Liquid Money – Așii Amanetului este magazinul unde poți transforma în bani orice obiect de valoare. De la bijuterii, la obiecte de artă, până la mașini, toate pot fi valorificate la casa de amanet cu un concept inedit din Sibiu.

Deschis pe Șoseaua Alba Iulia, nr.67, casa de amanet oferă servicii care se găsesc doar la Liquid Money. Acceptă orice fel de obiecte – un expert le evaluează valoarea, clienții pot negocia prețul și pot face schimburi. Într-un video informativ, Liviu Andrei, unul dintre administratorii Liquid Money, vorbește despre obiectele pe care le poți vinde sau cumpăra de la casa de amanet din Sibiu. „La noi poți să vinzi sau să cumperi o gamă largă de produse începând cu autoturisme, utilaje, autocamioane, electronice, obiecte de uz casnic, ceasuri până la bijuterii de aur de argint, care conțin pietre prețioase, bijuterii noi sau bijuterii vechi”, spune Liviu Andrei la la Liquid Money.

Regim de consignație și schimburi la Liquid Money – Așii Amanetului

Mai mult, clienții pot opta pentru regimul de consignație. Mai exact, pot lăsa un obiect în vederea vânzării. Se stabilește un preț și în momentul în care se vinde clientul primește banii, iar magazinului îi revine un mic comision. Ceasuri, mașini, bijuterii, electronice, obiecte de artă, mobilă, cărți, electronice sunt doar o parte dintre lucrurile pe care Așii Amanetului le acceptă la casa de amanet din Sibiu.

În luna Decembrie, administratorii Liquid Money au lansat un CREDIT EXPRESS pentru a acoperi nevoia unui împrumut rapid, perfect pentru sibienii care au nevoie urgentă de bani. „Un credit pe 48 de ore, cu o dobândă specială, cu comisioane speciale care să fie avantajoase pentru toate categoriile sociale”, spune Liviu Andrei.

Liquid Money – Așii Amanetului așteaptă toți sibienii și toți curioși să le treacă pragul zilnic între orele 9:00 și 20:00 pentru a se familiariza cu conceputul inovativ al unei case de amanet altfel.

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu