consiliul judetean

Consiliul Județean Sibiu cumpără energie electrică pentru un an întreg. Costul estimativ, pentru 15.678,56 MWh, se ridică la peste 12 milioane de lei. Licitația a fost deschisă, iar ofertele pot fi depuse în SICAP până la începutul lunii martie. 

Județul Sibiu achiziționează energie electrică pentru Consiliul Județean și instituțiile subordonate. „Obiectul achiziției îl constituie serviciul de furnizare energie electrică pe o perioadă de 12 luni (2023-2024), pentru cele 22 de instituții cu personalitate juridică, aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu, 7 primării și o școală având calitatea de utilizatori secundari ai UCA, așa cum sunt detaliate în anexe”, se arată în caietul de sarcini. 

CJ Sibiu achiziționează energie electrică pentru tot anul, prin organizarea procedurii de achiziție prin licitație publică deschisă, pentru a reduce cheltuielile aferente consumurilor de energie electrică, prin obținerea celui mai bun preț de pe piața concurențială, tarife mai mici decât cele de pe piața reglementată. 

Cantitatea de energie electrică maximă estimată pentru 12 luni este de 15.678,56 MWh. Cantitățile de energie electrică consumate în regim de noapte se estimează a fi de 2.600 MWh/an. Consumul de energie electrică de medie tensiune este de aproximativ 25% din total, iar consumul de joasă tensiune reprezintă diferența. Valoarea estimata fără TVA este de 12,5 milioane de lei.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu