cimitir 8
foto: arhivă

Primăria scoate la licitație aproape 400 de locuri de veci în Cimitirul Municipal din Sibiu. Sibienii care vor să participe la licitație trebuie mai întâi să achite o taxă de înscriere de 400 de lei și o garanție în valoare de 1.000 de lei. 

Serviciul public Administrarea Cimitirului Municipal Sibiu anunță că 384 de locuri de mormânt vor fi concesionate prin licitație publică, cu plic închis. Toate sunt amplasate în incinta Cimitirului Municipal, în zona Aleii Principale de acces (Calea Dumbrăvii). 

Potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei, 164 de loturi se află în zonele S1 și S2, fiind formate din câte două locuri de mormânt alăturate, iar 56 de loturi sunt situate în zona K118, fiind formate dintr-un singur loc de mormânt fiecare. 

„Persoanele interesate pot intra în posesia documentației de atribuire prin achiziționarea acesteia, contra cost (300 lei) pentru fiecare lot ofertat, de la sediul Serviciului Public Administrarea Cimitirului Municipal Sibiu, situat în Municipiul Sibiu, Str. Calea Dumbrăvii nr. 155, județul Sibiu, de luni până vineri, între orele 9:00 – 14:00. Suma se achită la casieria Serviciului Public Administrarea Cimitirului Municipal Sibiu”, anunță municipalitatea. 

Sibienii care vor să participe la licitație vor trebui să achite o taxă de înscriere în valoare de 400 de lei, pentru fiecare lot ofertat, și o garanție de participare la licitație în valoare de 1.000 de lei. Solicitările de clarificare pot fi transmise până în 1 februarie, iar ofertele pot fi depuse până în 8 februarie, ora 12:00. 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu