politia noaptea
FOTO: arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit, miercuri seara, la un accident rutier produs pe DN 14, în orașul Copșa Mică. O șoferiță a intrat în drumul național fără să acorde prioritate. Aceasta a fost rănită, astfel că a fost transportată la spital. 

„Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe o cale de acces laterală, o tânără în vârstă de 19 ani, din Agârbiciu, a pătruns în drumul național fără să acorde prioritate și a fost lovită de un autoturism condus spre Mediaș de către un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Dumbrăveni”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Conducătoarea auto a fost rănită și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. „În accident au fost implicate 4 persoane. Trei dintre ele au refuzat transportul la spital. Echipajul a acordat îngrijiri și a transportat la spital o tânără în vârstă de 19 ani, însărcinată, conștientă, având un traumatism cranio-cerebral și o contuzie la picior”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Nu sunt probleme de trafic.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu