smurd noaptea
FOTO arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit miercuri seara la un accident produs pe DN 1, la ieșirea din Cristian spre Săliște. Doi tineri au fost transportați la spital. 

Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului, se pare că, în timp ce conducea un autoturism pe DN 1, spre Săliște, la ieșirea din Cristian, un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Rășinari, a întors autoturismul virând la stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Cristian de către un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Apoldu de Sus.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului în vârstă de 30 de ani, precum și a unui pasager din celălalt autoturism implicat, un tânăr în vârstă de 17 ani, din Apoldu de Sus, cei doi fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale. „Echipajul a acordat îngrijiri medicale pentru doi bărbați care au fost transportați la UPU Sibiu conștienți: unul în vârstă de 17 ani cu traumatism facial și unul de 30 de ani cu traumatism cranio-cerebral”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs acest accident. În zonă se circulă îngreunat.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu