28

O ciocolată vândută într-un lanț de hipermarketuri din România a fost retrase de la comercializare în urma unei alerte alimentare.

Cumpărătorii care au apucat să le cumpere sunt sfătuiți să le returneze în magazine. Anunțul a fost făcut de reprezentanții ANSVSA în urma unei solicitări a distribuitorului, relatează portalul de știri ziare.com

ANSVSA a anunțat că produsul „Figurine de Crăciun din ciocolată fină cu lapte”, fabricat de producătorul german Heilemann & Viba, este retras de la vânzare, din magazinele Cora.

Decizia a fost luată deoarece există suspiciunea că aceste produse de ciocolată sunt contaminate cu „corp străin de natură metalică”.

Inspectorii sanitar veterinari recomandă cumpărătorilor să nu consume acest sortiment de ciocolată.

Pentru a evita situațiile neplăcute sau accidentele, distribuitorul Firenze Com SRL din județul Prahova a decis retragerea lotului contaminat.

„Vă informăm că în urma unei suspiciuni de contaminare cu corp străin de natură metalică, SC Firenze Com SRL a inițiat retragerea de la comercializare și de la clienți a articolului menționat mai jos.

Nume produs pe etichetă: Figurine de Crăciun din ciocolată fină cu lapte; Producător: Heilemann & Viba, Germania; Gramaj: 100g; 10g; Nr lot/ Cod de bare: 17.05.2023/4006574007199, 11.05.2023/4006574007182

În cazul în care ați cumpărat produsul menționat mai sus, vă rugăm să nu îl consumați și să îl returnați în magazinul de la care l-ați achiziționat până pe 10.02.2023, în baza bonului fiscal”, se arată în anunțul publicat pe site-ul ANSVSA.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu