violenta domestica

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reținut, iar mai apoi plasat sub control judiciar, după ce a încălcat un ordin de protecție și s-a dus la casa fostei iubite din Șelimbăr, unde a amenințat-o cu bătaia. 

„La data de 23 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Chirpăr. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a unei hotărâri judecătorești și amenințare”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul este bănuit că, în cursul zilei de 23 ianuarie, ar fi contactat-o în mod repetat și s-ar fi apropiat la o distanță mai mică de 100 de metri față de fosta iubită, în localitatea Șelimbăr, amenințând-o cu acte de violență.

În aceste condiții, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, procurorul de caz dispunând ulterior aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu