accident în lanț pe strada octavian goga din sibiu - o femeie a ajuns la spital

Un accident în lanț, în care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc sâmbătă dimineața pe strada Octavian Goga din municipiul Sibiu. Evenimentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers. În urma impactului, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că a fost transportată la spital. 

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 08:30, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs pe strada Octavian Goga din municipiul Sibiu. „Din primele cercetări s-a stabilit că este vorba despre o coliziune în lanț în care sunt implicate trei autoturisme, coliziune produsă pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers. La volanul celor trei autoturisme se aflau un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Rășinari, cel care nu a păstrat distanța de siguranță, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Sibiu, respectiv un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Cisnădie”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei din al doilea autoturism, o femeie în vârstă de 46 de ani. Ea a fost dusă la spital. „Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale și a transportat la UPU Sibiu o femeie în vârstă de 46 de ani, conștientă cu traumatism cranio-cerebral”, informează Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu