cod galben de vânt și ninsori în județul sibiu - la munte este viscol puternic

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă dimineața, cinci avertizări de vreme rea. În județul Sibiu este cod galben de vânt, în zonele joase, și cod galben de viscol și ninsori la munte. 

Prima avertizare de cod galben este valabil în perioada 04 februarie, ora 11:00 – 05 februarie, ora 20:00. Fenomenele vizate sunt viscolul și ninsorile moderate cantitativ în zonele de munte. De asemenea, tot în zona montană a județului, la peste 1.800 metri altitudine, este cod portocaliu de viscol puternic, în perioada 4 februarie, ora 20:00 – 5 februarie, ora 20:00.

O altă avertizare de cod galben, valabilă în perioada 04 februarie, ora 11:00 – 05 februarie, ora 06:00, vizează intensificări ale vântului în Banat, Crișana și jumătatea de vest a Transilvaniei.

Este cod galben, valabil în perioada 04 februarie, ora 20:00 – 05 februarie, ora 20:00, și în jumătatea de sud a Moldovei și jumătatea de est a Munteniei și Dobrogea. Fenomene vizate: intensificări ale vântului, perioade cu viscol și transport de zăpadă. Meteorologii au emis și o avertizare de cod portocaliu valabil în perioada 05 februarie, ora 02:00 – 05 februarie, ora 20:00, cu intensificări susținute ale vântului și viscol, în zona litoralului, mai accentuate în zona județului Constanța.

CNAIR anunță că este posibil sa fie luată inclusiv decizia de a se restricționa (închide) circulația rutieră pe anumite sectoare de drum în cazul în care nu se pot asigura condiții de circulație în siguranță

Ultima oră

Comentariul meu