foto: accident într-o intersecție din sibiu - femeie însărcinată, dusă la spital

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs la intersecția străzilor Calea Cisnădiei – Anton Pan din municipiul Sibiu. O șoferiță nu a acordat prioritate de trecere și s-a izbit cu mașina de un autoturism condus regulamentar. O pasageră a fost dusă la spital. 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că este vorba despre o coliziune în care sunt implicate două autoturisme, produsă pe fondul unei neacordării de prioritate auto. „La volanul celor două autoturisme se aflau o femeie în vârsta de 25 de ani, din Vâlcea, care nu ar fi acordat prioritate unei mașini conduse de un bărbat din Cisnădie, în vârstă de 31 de ani”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

foto: accident într-o intersecție din sibiu - femeie însărcinată, dusă la spital

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere din mașina condusă de bărbatul din Cisnădie. „Echipajul SAJ a asistat medical și transportat la UPU Sibiu o femeie însărcinată, de 33 de ani, care a suferit un traumatism forte de genunchi. Victima a fost transportată pentru investigații suplimentare, ea fiind în stare stabilă”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele producerii accidentului.

Ultima oră

Comentariul meu