un copil de șase ani a comandat mâncare de o mie de dolari de pe telefonul tatălui
Captură Digi24

Un copil în vârstă de șase ani a comandat mâncare, la domiciliu, de pe telefonul tatălui său, în valoare de 1.000 de dolari. Puștiul a fost lăsat să se joace pe mobil aproximativ jumătate de oră, iar tatăl lui spune că nu a sesizat nimic suspect. Abia când soneria a început să se audă încontinuu, și-a dat seama ce s-a întâmplat. Copilul, în schimb, spune că îi era foame, așa că a comandat creveți, pizza, sandvișuri și foarte multă înghețată. Întâmplarea a avut loc în Michigan, Statele Unite ale Americii. 

O seară liniștită cu băiețelul lui de 6 ani l-a costat aproape 1.000 de dolari pe un bărbat din Statele Unite, scrie Digi24. „Petrecem puțin timp împreună, tată și fiu. Mama era la film cu prietenele ei. S-a jucat pe telefonul meu pentru aproximativ 30 de minute și nu am suspectat nici o secundă ce urma să facă. Copilul a realizat că îi este puțin foame, așa că a folosit telefonul ca să rezolve această problemă”, spune tatăl copilului.

Cinci porții mari de creveți, nenumărate sandvișuri, înghețată și cartofi cu chilli și brânză, pizza… Asta s-a aflat pe lista de cumpărături a copilului. „Îmi era atât de foame”, a spus micuțul. „Îți era poftă de pizza în valoare de $539, nu?”, l-a întrebat tatăl.

Tatăl nu bănuia nimic atunci când curierii au început să vină să livreze mâncare. „Soneria de la ușă nu se mai oprea. Suna non stop. În decurs de 5 minute a comandat mâncare de la toate restaurantele din oraș. A trebuit să îi spargem pușculița să luăm banii și să îi explicăm: bancnota asta de $20 acoperă câteva sandvișuri, bancnota asta de $20 acoperă cartofii cu chilli și brânză”, spune tatăl.

Tatăl băiețelului atrage atenția părinților care își lasă telefoanele copiilor fără să îi supravegheze. „Ai crede că nu o să facă asta copilul tău, că o să intre în aplicația în care intră mereu și nu ai nici o idee”, a spus acesta.

Sursa: Digi24

Ultima oră

Comentariul meu