pensionar condamnat la închisoare pentru că a sunat de peste 7.000 de ori la serviciile de urgență
FOTO arhivă

Un bărbat de 77 de ani din Anglia, a fost condamnat la închisoare după ce a sunat de peste 7.000 de ori la serviciile de urgență și le-a vorbit urât operatorilor.

Potrivit anchetatorilor, începând din septembrie 2020 până anul trecut, Roger Jackson a petrecut peste 400 de ore în apeluri telefonice cu Poliția Sussex și Serviciul de Ambulanță al Coastei de Sud-Est. În fața instanței, el a pledat vinovat și a primit o pedeapsă de 39 de luni de închisoare, informează portalul de știri ziare.com

Într-una din convorbirile cu poliția din Sussex, Jackson le-a spus ofițerilor: ”Lasă oamenii să moară ca muștele. Sunt prea mulți oameni”

Reprezentanții poliției au mai transmis că acțiunile pensionarului au blocat apelurile oamenilor care au avut într-adevăr nevoie de ajutor. La ambulanță, pensionarul a sunat de 3.976 de ori, potrivit Digi24.

”Jackson a expus personalul centrului nostru de apeluri la abuzuri verbale zilnic, în mod repetat, iar impactul acțiunilor sale nu trebuie subestimat”, a declarat paramedicul Nathan Daxner, care a subliniat, de asemenea, că apelurile false pot pune vieți în pericol, distragând atenția de la persoanele care au nevoie de ajutor.

Ultima oră

Comentariul meu