incendiu la o gospodărie din cârtișoara - o casă la un pas să fie mistuită de flăcări

Pompierii din Sibiu au fost solicitați să intervină sâmbătă noaptea, în jurul orei 22:00, pentru stingerea unui incendiu la acoperișul unei anexe din localitatea Cârțișoara, cauzat de un scurtcircuit electric la un cablu defect. 

Incendiul a izbucnit la o anexă de depozitare a lemnelor și la o cameră utilizată pentru centrala termică. Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric la un cablu defect în camera centralei termice, iar flăcările au provocat degajări mari de fum.

incendiu la o gospodărie din cârtișoara - o casă la un pas să fie mistuită de flăcări

Pentru identificarea posibilelor alte focare de incendiu, acoperișul a fost decopertat pe o suprafață de aproximativ 60 mp, iar camera și parterul au fost ulterior aerisite.  Din cauza degajărilor mari de fum, a fost afectat și parterul imobilului și precum și o cameră, care au fost ulterior aerisite, însă nu au exsitat victime, potrivit reprezentanților ISU.

„Incendiul se manifesta cu degajări mari de fum. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere, două autospeciale de primă intervenție, o autoscară, o cisternă cu apă și un echipaj SMURD. Echipele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului care a fost cauzat de un scurtcircuit electric produs la un cablu defect în camera centralei termice” transmite Sg. Maj. Anreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu