planetarium sibiu

Shopping City Sibiu inaugurează Planetarium, un dom 360°cu tehnologie multi-media, și propune vizitatorilor trei spectacole inedite despre cosmos, proiectate de jur-împrejur, pentru o experiență imersivă de vizionare. Proiecțiile au loc zilnic în perioada 2-19 martie.

Cupola gonflabilă a domului are diametrul de 8 metri și este instalată la etajul 1 al centrului comercial, în zona de food court. Domul are o capacitate de 35 de locuri pentru adulți și 50 pentru copii, pe fotolii pouf.

De pe Terra în Univers

Principala proiecție este spectacolul full-dome „De pe Terra în Univers” care prezintă o călătorie fascinantă, plină de culoare și dinamism, prin spațiu și timp.

Bucurați-vă de splendoarea simfoniei corpurilor cerești din Sistemul Solar! Călătoriți către locurile de naștere ale stelelor, dar și în locurile unde stelele s-au stins. Vom merge mai departe de Calea Lactee, vom traversa imensitatea inimaginabilă a miliardelor de galaxii și vom zări marginile Universului Observabil, la cca. 14 miliarde de ani lumina.

Filmul are audiență generală (7+) și durează 30 de minute.

 • planetarium shopping city sibiu 8 large
 • planetarium shopping city sibiu 1 large
 • planetarium shopping city sibiu 7 large
 • planetarium shopping city sibiu 6 large
 • planetarium shopping city sibiu 5 large
 • planetarium shopping city sibiu 4 large
 • planetarium shopping city sibiu 3 large
 • planetarium shopping city sibiu 2 large

Patrula Zula

A doua proiectie, care se adresează exclusiv copiilor cu vârsta minimă de 5 ani, este „Patrula Zula – Cu picioarele pe Pământ”. Patrula Zula trebuie să călătorească în timp până la începuturile planetei Pământ, înainte ca depozitarea ilegală a deșeurilor să aibă consecințe catastrofale. În acest proces, eroii noștri învață despre formarea și dezvoltarea planetei Pământ pe care o numesc casă. Bazat pe serialul TV de succes, „Patrula Zula”, care a ajuns în 200 de milioane de locuințe din întreaga lume. Spectacolul durează 22 de minute și este produs de Spitz Creative Media și Zula Int’l.

Lumi îndepărate

planetarium shopping city sibiu 9 medium

Proiecția „Lumi îndepărtate – viața extraterestră?” încearcă să răspundă la câteva întrebări pe care fiecare dintre noi ni le punem. Cerul de noapte: o priveliște a infinitului. Există acolo viață extraterestră? Oare astfel de extratereștri călătoresc prin spațiu și vizitează Pământul? Mulți oameni cred în OZN-uri: vizitatori din spațiu. Dar ca să faci niște afirmații atât de extraordinare ai nevoie de dovezi clare. Cu toate acestea, nu există dovezi că acești vizitatori extratereștri ar fi reali. Dacă vrem să căutăm viață extraterestră, ar fi bine să privim acolo departe: în spațiu. Filmul are audiență generală și durează 30 de minute.

Program proiecții

Filmele pot fi vizionate zilnic în perioada 2-19 martie, după următorul program:

 • De pe Terra în Univers
 • În intervalul 10:00 – 20:00, din oră în oră
 • Patrula Zula – Cu picioarele pe Pământ
 • 10:30, 11:30
 • 13:30, 14:30
 • 16:30, 17:30
 • 19:30
 • Lumi îndepărtate – Viața extraterestră
 • 20:30

La cerere, pentru grupuri cu peste 10 persoane, proiecțiile pot suporta modificări de program.

Prețuri

 • Un bilet costă 30 lei
 • Ofertă pentru grupuri peste 10 persoane: 25 lei
 • Ofertă pentru două spectacole: 50 lei

Persoana de contact pentru rezervări este Emil Turcu, număr de telefon: 0745 262 143.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu