ronaldo ceas

Cristiano Ronaldo a făcut o donație generoasă pentru victimele cutremurului devastator produs recent în Siria și Turcia, în valoare de 350.000 de dolari. Avionul încărcat cu ajutoare va ajunge la cei afectați de dezastru, potrivit Marca, notează Mediafax.

Fostul jucător de la Manchester United a fost mișcat de scenele tragice și a trimis un avion încărcat cu obiecte de îngrijire pentru a-i ajuta pe cei afectați de cutremurele din Siria și Turcia.

Legenda Portugaliei a plătit pentru transportul corturilor, pachetelor cu alimente, perne și pături, paturi, mâncare și lapte pentru copii și materiale medicale pentru a ajuta efortul umanitar în zonele afectate din Turcia și Siria. Această donație este evaluată la 350.000 de dolari.

În trecut, el și-a arătat generozitatea plătind 83.000 de dolari pentru a finanța operația pe creier a unui copil și donând 165.000 de dolari pentru un centru de oncologie din Portugalia, țara sa natală.

Ronaldo, care a fost ambasador pentru Save the Children, UNICEF și World Vision, a donat, de asemenea, un milion de dolari spitalelor portugheze în timpul perioadei de vârf a pandemiei de coronavirus.

Cel mai recent act de bunătate al lui Ronaldo a fost aplaudat de fanii și adepții din întreaga lume. Compasiunea și generozitatea sa față de cei mai puțin norocoși au constituit un exemplu excelent pentru alte celebrități și persoane. Contribuțiile starului fotbalului sunt o rază de speranță pentru cei afectați de cutremur și arată că până și micile acte de bunătate pot face o diferență semnificativă în viața oamenilor.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu