barbat mort constitutiei

S-a dat alarma, miercuri, în municipiul Sibiu, după ce o persoană a găsit un bărbat în stare de inconștiență pe strada Constituției. La fața locului s-a deplasat imediat o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Bărbatul, care avea 51 de ani, era decedat. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs totul. 

UPDATE

Bărbatul găsit decedat pe strada Constituției a fost ucis. Criminalul a fost depistat de oamenii legii, fiind reținut. El urmează să fie arestat preventiv. (DETALII AICI)

Știrea inițială

O persoană a sunat miercuri după-amiază, în jurul orei 16:00, la 112 și a anunțat că pe strada Constituției, la intersecția cu Magheru, o persoană zace inconștientă pe pământ. La fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță. „SAJ a trimis un echipaj de tip C (cu medic), care la sosire a găsit un bărbat decedat din cauze necunoscute. Bărbatul nu a mai fost resuscitat, deoarece decesul a survenit de mai mult timp”, a precizat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Echipajul medical a solicitat intervenția poliției. Oamenii legii au stabilit că bărbatul avea 51 de ani și au deschis o anchetă. „Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat persoana în cauză. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, sibian, decesul acestuia fiind pronunțat de echipajul medical sosit de urgență. La nivelul I.P.J. Sibiu, s-a deschis o anchetă în vederea lămuririi circumstanțelor în care a survenit decesul bărbatului în cauză”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu