angelika maurer cautari joi sibiu

Angelika Maurer, studenta în vârstă de 25 de ani din Sibiu, dispărută în urmă cu o lună, este căutată în continuare de oamenii legii. Polițiștii reiau acțiunea, sâmbătă, în Pădurea Dumbrava, împreună cu zeci de voluntari. Căutările se vor desfășura în altă zonă decât cea cercetată până acum. 

VEZI AICI IMAGINI DE LA CĂUTĂRILE DIN 2 MARTIE

„Întrucât, până în prezent, Maurer Angelika Claudia nu a fost găsită, mâine, 11 martie, începând cu ora 10:00, polițiștii sibieni vor desfășura o nouă acțiune cu efective mărite pentru căutarea tinerei în vârstă de 25 ani. Reamintim că dispariția Angelikăi a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

VEZI AICI IMAGINI DIN ZIUA DISPARIȚIEI

Astfel, în cursul zilei de sâmbătă, polițiștii sibieni vor beneficia de suportul Asociației de voluntari care au participat vineri la o acțiune în cadrul evenimentului “Zilele pentru prevenirea dezastrelor”, organizată de către DSU din cadrul MAI, coordonată de David Adrian din cadrul DSU. Acțiunile de căutare se vor desfășura în Pădurea Dumbrava, în altă zonă decât cea în care s-au efectuat până acum activitățile.

La acțiune vor participa polițiști din cadrul I.P.J Sibiu, din structura de investigații criminale și echipa canină și 40 de voluntari din cadrul Clubului de câini utilitari cu autoturisme de teren 4×4.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu