rapita mexic

O fată care a fost răpită în 2018 dintr-un mall din Washington a fost găsită cinci ani mai târziu în Mexic. Ea s-a reîntors în SUA.

FBI a oferit o recompensă de 10.000 de dolari pentru informații care să ducă la recuperarea lui Aranza Maria Ochoa Lopez, anunță mediafax.ro. Copila care acum are opt ani a fost găsită de autoritățile din Michoacan, Mexic, în luna februarie. Ea a fost dusă în SUA de agenții speciali ai FBI, a anunțat filiala din Seattle a biroului.
„Timp de mai bine de patru ani, FBI și partenerii noștri nu au renunțat la Aranza”, a declarat Richard A Collodi, agent special responsabil al biroului FBI din Seattle, potrivit Sky News.
Aranza a fost plasată în grija statului și în plasament familial în 2017, în urma unor plângeri potrivit cărora a fost abuzată fizic de mama ei. De altfel, femeia a fost arestată la un an de la dispariția copilei, în septembrie 2019, în Pueblo, Mexic.
Ulterior, ea a fost judecată pentru răpire, jaf și intervenție asupra custodiei fiind condamnată la 20 de luni de închisoare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu