politia 1920x1020 c default
foto: arhivă

Un bărbat de 48 de ani din Sibiu a fost identificat ca suspect într-un caz de furt raportat la poliție la data de 30 decembrie 2022. Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au identificat pe individ la data de 13 martie 2023.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în urma unor neînţelegeri cu administratorul unei societăţi comerciale din comuna Şpring, ar fi pătruns, prin efracţie, în interiorul unui spaţiu în care erau depozitate mai multe scule electrice şi un motostivuitor şi le-ar fi sustras, potrivit Agerpres.

Ulterior, bunurile, a căror valoare a fost estimată la 35.000 de lei, ar fi fost transportate în municipiul Sibiu unde ar fi fost valorificate.

Pentru obţinerea de probe şi recuperarea prejudiciului, în dimineaţa zilei de 13 martie 2023, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au efectuat o percheziţie, pe raza municipiului Sibiu, ocazie cu care a fost recuperat mare parte din prejudiciu.

Cercetările sunt în desfășurare.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu