poza prim plan

Niciun eveniment nu este complet fără torturi și prăjituri. Fie că vorbim despre o nuntă, un botez, o aniversare, o petrecere sau un eveniment corporate, dulciurile sunt așteptate cu mult entuziasm de toți invitații. Datorită iscusinței oamenilor talentați, deserturile ajung să fie adevărate opere de artă. Din mâinile Iuliei Stancu de la Go Sweet ies creații impresionante și delicioase care nu doar că atrag toate privirile, dar și satisfac cele mai mari pofte.

Laboratorul „Go Sweet” este unul dintre acele locuri unde intri și nu vrei să mai pleci până nu deguști torturi și prăjituri de toate felurile. În vitrina magazinului de pe bulevardul General Vasile Milea, nr. 37 (colț cu strada Vasile Aaron) sunt prezentate zilnic prăjituri și torturi proaspete, realizate fără a face rabat de la calitate.

„Go Sweet”, universul prăjiturilor artizanale

Afacerea a pornit dintr-o pasiune incredibilă ce a făcut-o pe Iulia Stancu, cea care se află în spatele deserturilor de la „Go Sweet”, să renunțe la meseria sa de bază și să devină omul care aduce zâmbetul pe buze nu doar copiilor, ci și celor mari cu cele mai apetisante torturi și prăjituri.

„Este o pasiune mai veche, care a început mai întâi ca un hobby. Eu sunt tehnician dentar și, în timp ce stăteam acasă cu fetița, fiind în concediu de creștere a copilului, am început să gătesc prăjituri pentru familie și prieteni. Nu doar că mi-a plăcut foarte mult, ci m-a făcut să mă decid, datorită aprecierilor primite, să renunț la meseria mea și să încep să fac bunătăți artizanale și pentru alți oameni. Tot timpul am fost pasionată de artă și de frumos, tocmai de aceea lucrez cu mult drag, rezultatul final fiind unul extrem de satisfăcător”, povestește Iulia Stancu de la „Go Sweet”.

  • poza 5 go large
  • poza 4 go large
  • poza 3 go large
  • poza 2 go large
  • poza 1 go large

Torturi și prăjituri delicioase la „Go Sweet”

 Din mâinile Iuliei, cu ajutorul talentului și pasiunii pentru patiserie, ies torturi și prăjituri ca niște adevărate opere de artă. La „Go Sweet” găsiți torturi și prăjituri artizanale, realizate cu ingrediente naturale, fără conservanți adăugați. „Ne bazăm mult pe calitate”, spune Iulia.

De la cele mai simple și clasice rețete până la cele mai sofisticate și inovatoare, la „Go Sweet” vă este oferită o varietate mare de opțiuni. Aici aveți posibilitatea să comandați tortul perfect, personalizat după gusturile și preferințele fiecăruia, cu un design spectaculos. „Facem torturi pentru copii cu figurine 3D, din pastă de zahăr, cu diferite modele și în diferite forme”, spune Iulia.

Pe lângă prăjiturile și torturile realizate la comandă pentru evenimentul dorit, puteți apela la cei de la „Go Sweet” și pentru candy-bar.

 Detalii și imagini suplimentare găsiți atât pe pagina de Facebook, cât și pe Instagram și TikTok. Comenzile pot fi plasate pe WhatsApp la numărul de telefon 0770 855 349, dar și pe rețelele de socializare.

Comentariul meu