mizerie pe dn 1 reprezentativa

Mai multe camioane care lucrează la ieșirea din Cristian spre Săcel, au provocat neplăceri locuitorilor din zonă. Una dintre ele este faptul că autovehiculele care ies de pe șantier duc tot noroiul rămas pe roți pe DN1. 

Mai multe camioane care lucrează în zona Cristian spre Săcel, au lăsat în urma lor un drum plin de noroi. „Este dezastru și nimeni nu ia nicio măsură. La ieșire din Cristian spre Săcel se realizează lucrări. Din această cauză, mai multe camioane care lucrează în zonă aduc pe roți pământ care rămâne pe drum” ne-a spus Alexandru.

mizerie pe dn 1 4 large

Peste 40 de sancțiuni au fost date 

Problema de pe DN 1 este cunoscută și de Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, care ne-a transmis că în anul 2022 au fost înregistrate mai multe sesizări prin care se reclama starea improprie, murdară, a părții carosabile în acea zonă, pe fondul unor lucrări efectuate într-un șantier din zona adiacentă drumului național.

„Ca o consecință atât a verificărilor efectuate în urma sesizărilor primite, cât și a verificărilor efectuate din oficiu cu privire la viabilitatea părții carosabile în zona menționată, în cursul anului 2022 au fost aplicate 48 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care nu au respectat prevederile articolului 102, aliniatul 26 din
O.U.G. nr. 195/2002R. De asemenea, au fost efectuate demersurile necesare pentru a remedia neregulile de pe respectivul sector de drum, administratorul drumului fiind notificat cu privire la obligațiile prevăzute de lege, conform art. 40, aliniatul 1, litera c) și art. 46 din O.G. nr. 43/1997” au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

mizerie pe dn 1 2 large

În perioada următoare polițiștii rutieri vor monitoriza starea drumului în vederea asigurării unui grad ridicat de siguranță a traficului rutier.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu