furt lemne

Polițiștii sibieni au aplicat treizeci de sancțiuni în urma unor acțiuni de monitorizare și control desfășurate din ianuarie și până în martie. Oamenii legii au constatat mai multe nereguli, printre care zeci de transporturi de lemne în baza aceluiași aviz. 

În perioada ianuarie – martie, polițiștii Biroului Protecția Fondului Forestier si Piscicol din cadrul Serviciului de Ordine Publică Sibiu au desfășurat mai multe acțiuni de monitorizare și control al transporturilor de material lemnos, pe raza UAT Cristian și UAT Gura Râului.

„Printre neregulile constatate amintim efectuarea de mai multe transporturi în baza aceluiași aviz de însoțire, efectuarea de transport de material lemnos fără avize, precum și expedierea de material lemnos fără documente legale de proveniență”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În consecință, au fost aplicate 30 de sancțiuni contravenționale în valoare de 138.000 de lei, fiind confiscată cantitatea de 47,53 mc material lemnos în valoare de 9.517 lei (42,46 mc valoric și 5,07 mc faptic). Acțiunile polițiștilor sibieni continuă în vederea prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu