weekend sibiu 1

Un weekend de primăvară, cu temperaturi ridicate, se apropie cu pași repezi. Petreceri în cele mai tari cluburi, ateliere, drumeții și piese de teatru pentru copii, toate vor avea loc sâmbătă și duminică la Sibiu.

Sibienii se pot bucura în acest sfârșit de săptămână de o serie de evenimente distractive și interactive atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Petrecerile sunt și ele „în toi” în cluburi, sibienii fiind așteptați să danseze până dimineața pe ritmuri balcanice sau ritmuri retro, în funcție de preferințele fiecăruia.

Petreceri joi, vineri și sâmbătă la Cotton

Petreceri inedite vor fi găzduite și la Cotton. „Student Party” este petrecerea dedicată tinerilor organizată joi, 16 Martie, de la ora 22:00. Intrarea va fi liberă pentru studenți și fete. Distracția continuă și vineri, 17 martie când va avea loc „Dance Party” cu Cipi Hampu. Fetele vor beneficia de intrare liberă și shot-uri gratis. Rezervările se fac la numărul de telefon 0752 268 866.

Pentru sâmbătă seara, Cotton a pregătit o surpriză pentru fete. Invitatul special care va face o atmosferă de neratat va fi artistul Speak. Prețul biletului este 40 lei, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0752 268 866.

speak

„Retro Party”, vineri seară

Caro a pregătit petreceri senzaționale cu muzică de calitate și o atmosferă degajată, modul perfect de a-ți petrecere o seară în club. Distracția începe de vineri, 17 martie, cu „Retro Party”, o noapte perfectă pentru cei care vor să danseze pe hit-urile care au făcut furori în anii  ’80 și ’90. Dj Marius Holeiciuc este invitatul special care va mixa cele mai tari piese începând cu ora 22:00.

Distracția continuă și sâmbătă, 18 martie, la clubul de pe strada Gimnasticii, nr. 39 cu un eveniment exclusiv. De data aceasta va fi o altfel de petrecere decât până acum, mai exact cu note de vioară – “Violin Show”. Manuela-Ruth Ötves, concurentă la „Românii au talent” și Casius Ko vor concerta la Caro Club, de la ora 22:00.  Intrarea este 30 lei, iar rezervările se fac la numărul de telefon 0758 659 223.

Citește și: Un altfel de party la Caro – Show inedit cu muzică la vioară cu Manuela-Ruth Ötves

caro banner

„Friday Night Party” și „Trapanele”, la Liquid

Petreceri de top se anunță și la Liquid, unul dintre cele mai renumite cluburi din Sibiu. Liquid dă startul distracției de vineri, 17 martie, cu ritmuri balcanice. Pentru „Friday Night Party” intrarea este gratuită, iar rezervările se pot face la numărul de telefon 0754 957 066.

„Trapanele” este party-ul de neratat care va avea loc sâmbătă, 18 martie, la Liquid, la ora 22:00. Sibienii sunt așteptați să petreacă până dimineață pe cele mai ascultate hit-uri ale momentului și sa retrăiască amintirea nopților de vară. Biletele se pot cumpăra online cu 40 lei, sau la intrare cu 50 lei. Rezervările se fac la numărul de telefon: 0740243751.

Citește și: Petreceri pe ritmuri balcanice la Liquid – Distracție la „Friday Party” și„Trapanele”

liquid banner 1

Activități pentru copii vineri și sâmbătă

În acest weekend vor avea loc evenimente și dedicate copiilor. Atelierul de pictat organizat de Dragonul Magic va avea loc vineri, 17 Martie, de la ora 16:00, în Piața Mare, nr. 4.
La „Teatrul „Gong” se va desfășura spectacolul „Puiul de lebădă”, sâmbătă de la ora 11:00 și 18:00 și duminică de la ora 11:00. Cei mici sunt așteptați să vadă piesa de teatru. Prețul biletului este de 12 lei.
puiul de lebada

Filme la CineGold

Sibienii care vor să petreacă o seară liniștită împreună cu familia sau prietenii pot opta pentru un film la CineGold. „Shazam! Furia Zeilor”, „65”, „Aftersun: A fost odată ca o vară”, „Spre Nord”, „Ursul Narcoman”, „Ramon” și multe alte filme noi și interesante.
cinegold 17 martie

Drumeție pe Via Transilvanica

Sibienii care vor să își petreacă timpul liber în natură sunt invitați la o drumeție pe Via Transilvanica, respectiv Biertan – Richiș, sâmbătă 18 martie. Întâlnirea va fi în Mediaș de unde grupul va fi preluat de un autobuz.
drumetie
Locuitorii Cartierului Arhitecților sunt invitați la o activitate de ecologizare. Sâmbătă, la ora 10:00 se face „curățenia de primăvară”, în cartierul din Cisnădie.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu