ninsorile redeschid pârtiile de schi la păltiniș - pe oncești condițiile sunt excelente

Ninsoarea care i-a surprins pe sibieni are și o parte bună, pârtia de la Oncești și-a redeschis porțile. Pasionații de schi se pot bucura în continuare de acest sport, stratul de zăpadă fiind numai bun pentru acesta.  

Pârtia de la Oncești și-a redeschis miercuri, 5 aprilie porțile. Sibienii și turiștii sunt așteptați la schi zilele viitoare. „Azi i-am dat drumul și o să ținem deschis cât o să fie zăpadă. Este deschis de la 9 la 18 zilnic, iar prețurile au rămas la fel. Deja a început să vină lume, sperăm că o să vină mai mulți” ne-a spus administratorul pârtiei Oncești. 

Mai multe detalii se pot găsi aici

La Platoș, pârtia rămâne închisă

Pârtia Arena Platoș rămâne închisă, pregătirile fiind în toi pentru sezonul de vară. Administrația nu a luat în calcul redeschiderea pârtiei, în ciuda zăpezii care are un strat considerabil. 

„Noi ne pregătim pentru sezonul de vară și nu am luat în considerare această zăpadă pentru că nu sunt foarte mulți oameni interesați de schiul de primăvară. În Sibiu nu există o educație sau o istorie a schiului de primăvară și efectiv oamenii și-au pus de săptămânile trecute echipamentul în cui sau pod. Nu mai sunt oamenii interesați, noi am făcut în cei 12 ani de când avem deschis sezonul, o statistică și de obicei la începutul lunii martie deja sibienii încep alte activități, precum bicicleta sau plimbările prin parc. Sperăm ca zăpada aceasta să vină în noiembrie, decembrie, la începutul sezonului de iarnă din acest an” ne-a spus Dan Gherman, reprezentant al Arenei Platoș.

 

Ultima oră

Comentariul meu