șelimbărul încheie sezonul sâmbătă, la rm. vâlcea, cu miercurea ciuc - ioan luca: ”ultima impresie contează”

CSC 1599 Șelimbăr încheie sezonul în Liga 2, sâmbătă, de la ora 11.00, la Rm. Vâlcea, cu Miercurea Ciuc.

Jocul de sâmbătă, de la Rm. Vâlcea,  CSC Șelimbăr – Miercurea Ciuc va decide poziția finală în Grupa A a play-out-ului a ambelor echipe.

În acest moment, ciucanii și sibienii au același număr de puncte și sunt  departajate doar de golaveraj (9-5 față de 8-4). Primul criteriu de departajare în play-out, în caz de egalitate de puncte este clasarea mai bună la finalul sezonului regular. Harghitenii au încheiat sezonul regular cu mai multe puncte în clasament după cele 19 etape, 26 față de cele 24 ale Șelimbărului, acesta fiind primul criteriu de departajare. Astfel, Șelimbărul, pentru a încheia pe locul 1, are nevoie sâmbătă de o victorie, un egal avantajând ciucanii.

Directorul sportiv de la CSC 1599 Șelimbăr, Ioan Luca speră ca echipa lui Claudiu Niculescu să termine sezonul cu o victorie.  ”Trebuie victorie, este importantă ultima impresie. Putem termina pe primul loc în grupa de play-out,  din acest motiv este importantă o victorie. Echipa este motivată 200%, nu mai există nici presiunea rezultatului. Este bine să lăsăm o ultimă impresie pozitivă la final de campionat” a spus directorul sportiv, Ioan Luca.

De la echipa sibiană, absenți sunt Visic și Manole, accidentați. Cu 6 goluri înscrise în 20 de meciuri disputate în acest sezon de Liga 2, Jordan Gele (30 de ani) este golgheterul din acest sezon al sibienilor, următorul marcator din lot fiind Alexandru Luca (23 de ani), cu 3 goluri.

Echipă probabilă:  Mitrovic – Natea, Palmeș, Lumbu, Mitrea  –  Monea, Cărăruș, Al. Luca, A. Voicu – I. Năstăsie, Gele.

Miercurea Ciuc vine fără principal

Antrenorul echipei din Miercurea Ciuc, Robert Ilyeș nu va face deplasarea cu echipa la Rm. Vâlcea, după ce a acuzat probleme medicale și doctorul i-a recomandat repaus. În lipsa sa, la meciul cu CS Comunal Șelimbăr, FK Miercurea Ciuc va fi condusă de pe margine de antrenorul secund Bajko Barna.

”Am avut tensiunea puțin mare și mi-a recomandat doctorul să nu particip la ultimul meci, e ultima etapă, nu este nicio miză. Puteam să merg la meci, mă simt bine, dar mi-a recomandat doctorul să nu mă implic, că ar fi bine să fac o pauză. M-am enervat puțin, mi s-a urcat tensiunea, nu m-am simțit bine, am făcut niște investigații și mi-a fost recomandat să fac o săptămână de repaus”  a declarat Robert Ilyeș.

șelimbărul încheie sezonul sâmbătă, la rm. vâlcea, cu miercurea ciuc - ioan luca: ”ultima impresie contează”

Ultima oră

Comentariul meu