accident pe șoseaua sibiului, din mediaș - o femeie, transportată la spital

Un accident a avut loc luni dimineață, pe Șoseaua Sibiului, din municipiul Mediaș. În urma accidentului, o localnică în vârstă de 47 de ani a fost transportată la spital.

„În această dimineață, în jurul orei 08,30, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au intervenit la un accident produs pe Șoseaua Sibiului, din municipiul Mediaș.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Sibiului spre Sighișoara, pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers, un medieșean în vârstă de 64 de ani a intrat în coliziune cu autoturismul condus în fața sa de către un bărbat în vârstă de 27 de ani, din județul Mureș.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei autoturismului condus de către medieșean, o localnică în vârstă de 47 de ani, care a fost transportată la spital, fără a necesita internarea. În cauză, la nivelul Biroului Rutier Mediaș, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, să fie stabilite toate circumstanțele producerii acestui accident rutier”, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, Elena Welter.

Ultima oră

Comentariul meu