site-ul ministerului educației spart de hackeri - ”sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost”
Foto: arhivă

Site-ul Ministerului Educației a fost spart luni de hackeri, care au lăsat un measj critic la adresa sistemului de invățământ din România.

„Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorbă, ei sunt mai proști decât elevii. Faptul că acceptă să lucreze pentru un salariu de … într-un mediu și mai de …. arată nivelul lor de inteligență, care nu este foarte ridicat.

Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala, e o pierdere de timp. ce te învață școală în 10 ani poți primi gratis pe youtube în 10 luni. Guvernul v-a făcut să credeți că dacă nu aveți studii superioare sunteți proști și veți avea salarii mici, dar sunteți și mai proști că îi credeți și îi ascultați”, a fost mesajul postat de hackeri, relatează Digi24.

site-ul ministerului educației spart de hackeri - ”sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost” site-ul ministerului educației spart de hackeri - ”sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost”

Ultima oră

Comentariul meu